PAYLAŞ

GMP Eğitimi Başarıyla Düzenlendi

Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üreten İşyerleri İçin Hijyen Esasları ve İyi Uygulama Eğitimi 13 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Kalite Sistem Merieux işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimi, Halil Temel verdi.

Eğitim İçeriği:

1- Gıda hijyeninin önemi, 2- Yönetimin Sorumlulukları, 3- Tehlike analizi ve risk değerlendirmesi, 4- Temel hijyen kuralları, a. Yerleşim ve Bina Tasarımı, b. Temizlik ve Dezenfeksiyon, c. Personel Hijyeni, d. İşletme Hijyeni, 5- Üretim Kuralları, a. Satın alma, b. Taşeron yönetimi, c. Hammadde kabul, d. Üretim, e. Ambalajlama, f. Depolama ve sevkiyat, g. Laboratuar, h. Kalibrasyon, i. Bakım, 6- Bulaşmalar ve bulaşmaların önlenmesi, a. Genel Şartlar, b. Mikrobiyolojik Bulaşmalar, c. Fiziksel Bulaşmalar, d. Kimyasal bulaşmalar, e. Alerjen yönetimi, 7- Personel Gereklilikleri

Fotoğraflar